fallback

Куфар за $20 хил.

Холандска компания предлага куфар за пътувания, който се изработва по поръчка от клиента

15:35 | 28.06.10 г.

Когато сте на път само едно нещо може да каже повече за личността и начина ви на живот от дрехите на гърба ви. И това е куфарът или чантата, с която пренасяте багажа си. За щастие има голямо разнообразие както на различни видове качество, така и според цените на важния за пътуващите аксесоар. Богаташите могат да демонстрират статуса си с най-скъпия куфар в света – този на холандската Henk Travelfriend.

Брандът Henk Travelfriend не просто има за цел да отличи богаташите и да покаже, че притежателят на изделие от тази марка е със способности над средните, но цели и да демонстрира вкусът и стилът на притежателя си.

Клиентите на бранда могат да поръчат куфар, който най-пълно съответства на вкуса и нуждите им, като изберат от 15 различни цветове и комбинации от материи, включително и опция за карбоново и гланцирано покритие, телешка кожа в различни цветове с възможност за щраусови мотиви или принт, подобен на кожа от алигатор.

Всеки куфар може да бъде изработен както с една от тези комбинации за екстериор, така и с допълнителни вградени вътрешни вратички и шкафчета, които да се заключват или не.

Компанията предлага и две опции за изписване на инициалите, имената или адреса на собственика на куфара – с лого или с монограм.

Луксозният куфар може да бъде закупена от холандската компания за 20 хил. долара..  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:34 | 12.09.22 г.
fallback
Още от На път виж още