fallback

Спа разкош в Милано

Новооткрит спа център в града на модата предлага на гостите си лукс, разкош и специално отношение

11:53 | 26.05.10 г. 2

Спа процедурите напоследък станаха особено популярни. Почти всеки хотел вече разполага с няколко сауни, стая за масаж, релакс, басейн и козметик. А някои спа комплекси дори се възползват от честите си гости и в допълнение към услугите предлагат и хотелска част.

И макар че зимният сезон на разпродажбите в Милано свърши (през февруари), а летният тепърва предстои (в края на септември), ако все пак сте решили да посетите града на модата, ето чудесно предложение къде да отседнете по време на почивката или бизнес посещението си.

Park Hyatt Milan обяви откриването на новият си бутиков спа комплекс The Spa. Спа центърът е оборудван с три спа стаи, две сауни (за мъже и жени), баня за аромотерапия и отделна зона за почивка и релаксация. Особено внимание в интериора привлича спа банята, облицована с мозайки със златни гравюри. Всеки един от 250 000 миниатюрни детайли от мозайката е поставен на ръка, а 24-каратовите елементи правят банята ослепително блестяща сред лъчите на вътрешното осветление.

Характерна особеност за новия спа комплекс е индивидуалното отношение към всеки клиент. На посетителя се прави оценка на здравето и имайки предвид предварителните резултати, както и предпочитанията му, се изготвя спа програма с процедури. Така се търси максималният ефект едновременно от полезността от уменията на специалистите и приятното изкарване на клиента.

Всяка спа стая е оборудвана със сауна и две легла за масаж. В сауната може да се пусне и ароматерапия, чийто ефект да се подсили благодарение на мекото осветление, което бавно променя цвета си. Комплексът разполага и със сензорни душове, където в допълнение към различните видове струи може да си поръчате и вода с различен аромат. Така например за по-емоционалните натури е душът с ефект на обгръщаща мъгла и аромат на евкалипт.

Цената на процедури в спа салона започва от 92 евро. А нощувка в хотела, в който може да опитате тези спа глезотии, ще ви излезе минимум 450 евро.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 07:51 | 06.09.22 г.
fallback
Още от На път виж още