fallback

Пръстен с изненада

Бижутерска колекция представи пръстени, под които се крие скъпоценна миниатюра, олицетворяваща настроението на собственика

10:33 | 07.04.10 г.

Английската бижутерска къща Saggi пусна колекция от оригинални пръстени, наречена Saggio.
 
Според дизайнерите на марката ювелирните произведения отразяват стремежа на съвременния човек към дуализъм. Той се изразява в желанието му да наблегне на статута и положението си в обществото, оставайки верен на себе си, без да губи стремежа си да изрази своята индивидуалност.
 
Колекцията се състои от големи, но елегантни пръстени, основен елемент от които са масивни полускъпоценни камъни, заобиколени от злато и диаманти.
 
Във вътрешността на всеки пръстен се крият дребни украшения - бижута миниатюри. Те могат да бъдат една от забавните "муцунки" с жълто и бяло злато и черни диаманти, ягодка с рубини, пеперуда от бяло злато и сапфири, жаба, корона, обувки и други, направени от благородни метали и скъпоценни камъни.
 
Почитателите на нестандартните бижута могат да се снабдят с множество от малките украшения и да променят съдържанието на пръстена в зависимост от настроението си всеки ден.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:36 | 12.09.22 г.
fallback