fallback

Цветя, моряшки райета и диско мода

През пролетта и лятото на 2010 модата ще е особено цветна, разнообразна и с прозрачни акценти в дрехите

15:44 | 11.01.10 г.

Тъй като краят на зимата вече се вижда, е време да започне планирането на пролетно-летния гардероб. Затова си струва да се разгледат тенденциите, които ще дойдат с по-топлото време, пише изданието Female first.
Щампите на цветя отново ще са на мода. Те ще завземат витрините на магазините по централните улици и тъмната готическа зимна гама ще отстъпи на ярки цветове, които ще оживят дните ни. Всеки може да носи цветни мотиви, независимо от фигурата.
Трябва само да се избягва обличането на две дрехи на цветя едновременно.
Неутралните тонове се появиха в много дефилета. Те също могат да са много приятни, стига гримът на лицето да е по-свеж. Бежовото, черното, бялото и сивото са много подходящи за офиса и могат лесно да се носят и вечерта с малко повече аксесоари и обувки с високи токове.
Моряшките райета се завръщат през следващия сезон заедно със златните копчета и всякакви бижута, с които могат да бъдат съчетани.
Прозрачните тъкани - всички дизайнери си играят с роклите, като им правят странични цепки или вшиват прозрачен елемент, за да ги направят различни. Прозрачните дантелени блузки ще са навсякъде през лятото.
Диско треската завзе света на модата през есента и зимата на 2009 г. и сега ще навлезе и в пролет/лято 2010. Не се притеснявайте да облечете пола с пайети или лъскав клин през деня. Само добавете и лъскава барета или панделка за коса.
Гащиризони показаха в колекциите си "Ланвен", Стела Маккартни, Ралф Лорън. За вечерта те са с пайети, а за деня - с цветни мотиви.  
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 17:42 | 11.09.22 г.
fallback