fallback

Плодови часовници

Пълни с настроение, красиви цветове, вдъхновен дизайн и достъпни са моделите от новата колекция на Philip Stein

09:12 | 11.01.10 г.

Нова дизайнерска линия часовници с доста креативна визия и замисъл представи Philip Stein. Закачливо дизайнерът обяви, че пълните с настроение модели, вдъхновени от плодовете, са създадени специално за почитателите на „здравословния начин на живот”.
Не идеята е гениалното тук в тези дамски аксесоари, а изработката им, която е вдъхновена за всеки един елемент от тях. Цветните дамски часовници не са в класа на супер лукс стоките и всяка дама би могла да си позволи дизайнерския аксесоар. Концепцията на Stein тук е била да обвърже цветовете, на които е заложил в линията, с мотива за нещо, което всеки познава и мнозина обичат – плодовете. Циферблатите на часовниците наподобяват разрязан плод.
 
Елементите, които служат за отбелязване на часовете, са подобни на семена.
Цветните часовници са направени в седем варианта и всеки модел носи плодно име – пъпеш, кокос, боровинка, папая, грейпфрут, малина, слива и портокал. Часовниците са направени в различни цветови вариации така, че да могат да се съчетаят най-добре с модела на тоалета или любимия цвят на собственичката му.
Часовниците са с кварцов механизъм и се продават в красива метална кутийка. Цената им е 225 долара и могат да бъдат купени от бутиците на Philip Stein.   
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 02:03 | 13.09.22 г.
fallback