fallback

Часовник с хронограф от Panerai

С цена от 20 хил. долара и каишка от крокодилска кожа, този часовник съвсем естествено е в лимитирана серия

15:43 | 02.09.09 г.

Марката за часовници Officine Panerai представи новия модел Luminor 1950 8 Days Rattrapante Pink Gold с уникален хронографски механизъм Manifattura P.2006. Часовникът е произведен в лимитирана серия от 300 бройки и цената му ще бъде около 20 хил. долара.
 
Задачата на хронографа е да измерва две събития, които започват по едно и също време. За целта циферблата е снабден с две допълнителни стрелки, които са особено подходящи за сравняване на спортни съревнования, автомобилни надпревари и други, а максималната продължителност на събитията може да е 8 дни.
 
Механизмът на часовника се управлява с помощта на две копчета. Видът на корпуса не противоречи на традициите, които фирмата си е изградила при изработката на часовници и както при всички останали модели на Panerai е с диаметър 47 мм. Покрит е с матирано розово злато и има сертификат за водоустойчивост, който го прави сигурен дори на дълбочина до 100 метра.
 
Каишката е от крокодилска кожа със златна закопчалка. Към часовника в комплект върви и резервна каишка, както и инструменти за подмяната й.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:37 | 11.09.22 г.
fallback