fallback

Мобилно бижу със златно покритие

Sony Ericsson и Dolce & Gabbana излизат с общ прoект в света на лукса

10:08 | 14.08.09 г.

Новият телефон на Sony Ericsson и Dolce & Gabbana идва в розов цвят и с 24-каратово златно покритие. С дизайн на диамант, мобилният телефон от лимитираната серия Sony Ericsson Dolce & Gabbana Jalou е едва 73 мм „висок“ и със сигурност ще се хареса на дамската част от почитателите на двете марки, още повече заради 2-инчовия си QVGA екран, който се превръща в огледало само след едно натискане на копчето.

Характеристиките на телефона включват 3,2 мегапикселова камера, музикален плеър с TrackID, възможност за заснемане на видео, Bluetooth, стерео FM радио, интернет браузер, YouTube приложение, високоговорител, видео повикване, A-GPS, Google Maps, Google search, E-mail и брояч на стъпките.

Почитателите на Dolce & Gabbana ще бъдат очаровани от много снимки, които ще бъдат заредени в телефона, както и видео от представянето на колекцията за жени есен/зима 2010 година.

 

Модното бижу ще излезе на пазара и в цвят аметист, аквамариново синьо и черен оникс през последното тримесечие на тази година. Цената на мобилния телефон все още не е известна.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:51 | 12.09.22 г.
fallback