fallback

LA RIVE - елегантност и изисканост във всеки детайл

Ароматните есенции са тези, които внасят нежност и разкош в живота ни. Невероятните ухания обогатяват сетивата с ендорфини, незабавно повдигащи духа и настроението

09:00 | 12.12.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Добре известно е, че всеки има свои предпочитания по отношение на парфюмите. Има хиляди аромати, които отговарят на различните темпераменти. Известната компания LA RIVE стартира дейността си през 2013 г. и оттогава обществеността се радва на най-изявените парфюмни композиции. Със собствен склад и производствен център полската компания се превърна в един от основните производители в Европа.

3

Разнообразният асортимент на LA RIVE включва парфюми, тоалетни и парфюмни води, одеколони, дезодоранти, душ гелове и средства за бръснене. Продуктите се предлагат в колекции, посветени на жени, мъже и деца.

Едно нещо, което отличава компанията от всички останали е, че разработва колекции специално за деца. Продуктите имат нежен аромат без вреден състав, без дразнители и алергени. Ароматите са вдъхновени от най-новите тенденции в света на парфюмите и модата и са проектирани в сътрудничество с известни френски производители. 

2

LA RIVE представя ухания за всякакви предпочитания, от сладко-флорални, до дървесни и леко пикантни. По правило оптимистичните и забавните хора избират свежи, цитрусови и цветни аромати. Класическите и ориенталски аромати са предпочитани от балансирания, добре поддържан и с ярка индивидуалност човек. Леко дървесните есенции, с ориенталски тонове, са специфични за тези, които вярват в собствените си сили, уверени са и енергични. Независимо от предпочитанията, стила на обличане или възрастта, продуктовата гама LA RIVE допълва ежедневието чрез изисканост и елегантност.

4

Специалистите на марката уверяват, че при производство се използват само естествени суровини, напълно съвместими с кожата. Уникалният дизайн на флаконите е този, който допълва красотата и елегантността на парфюма, а опаковката се изработва според специфичността на уханието.

1

Създаването на парфюми е изкуство, което подчертава всеки детайл, като се започне с невероятното ухание, опаковката и гравирането върху флакона. За да имат доволна аудитория, производителите трябва да гарантират високо качество. LA RIVE е позната марка в над 50 страни, което е и най-добрата гаранция за характера на бранда.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:04 | 13.09.22 г.
fallback