fallback

Минимализъм и елегантност за лятото

Сандали с кристали са новият хит за сезона – с всякакъв дизайн, визия и цена

08:09 | 18.06.10 г.

Сандалите са незаменимите обувки през лятото. Модел с кристали може да ви накара да се почувствате специална и да стане ваш незаменим спътник в горещините.

Този тип обувки съчетават практичността и удобството от една страна, а в добавка с кристалите - блясъка и стилната визия от друга. С тях ще си осигурите удобно ходене без болки в краката от високи токчета и платформи и ще изглеждате достатъчно атрактивно без да попадате сред онези, които са избрали банален модел за всекидневна ниска обувка.

Сандалите с диаманти на Prada могат да ви превърнат в истинска кралица на плажа. Тези обувки, в които е съчетан минимализъм и шик, биха подхождали идеално на дама, която обича морските предизвикателства и пътуването с яхти. А самият модел със сигурност няма да ви изложи – той определено не може да бъде сбъркан с някой евтин чифт обувки, тъй като цената му е 1150 долара.   Ако не планирате скоро да се качите на яхта и подобен род обувки биха изглеждали неестествено в ежедневието ви, може да обърнете внимание на сандалите с кристали от Elmonte – те също изглеждат изтънчено, но са почти 10 пъти по-евтини.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 17:24 | 13.09.22 г.
fallback