fallback

Ултра леки бутонки за Световното по футбол

В игра като футбола, където скоростта и точността са всичко, спортните обувки с тегло 165 гр могат да дадат истинско предимство

14:35 | 01.06.10 г. 2

Ултралеките маратонки в лилаво, които може би ще донесат късмет на Лионел Меси

Adidas представи дългоочакваната си иновация - F50 adiZero, най-леката обувка за футбол от всички, които някога е правила компанията. Този нов революционен модел тежи скромните 165 грама.

Скоростта в съвременния футбол е всичко - понякога от един милиметър или хилядна от секундата зависи изходът на мача. Отчитайки желанията и потребностите на футболистите, компанията за спортни стоки трансформира класическия модел F50 в най-леките бутонки, с които спортистите ще могат да развиват по-големи скорости и с лекота да бягат по зелената трева.

Ултра леките обувки играчите ще ползват по време на Световната купа през лятото на тази година Ексклузивният модел в лилаво, бяло и светло зелено е предназначен за Лионел Меси (Аржентина) и Стивън Пиенар (от Южна Африка), този в ярко жълто, черно и златисто кафяво ще обуят Джоузи Алтидор (от САЩ), Шунсаке Накамура (от Япония), Саломон Калу (от Кот д'Ивоар), Ариен Робен (Холандия) и Лукас Подолски (Германия). Давид Вия  (от Испания), Самир Насри (Франция), Джърмейн Дефоу (Англия) и Йохан Фонлантен (Швейцария) ще ритат коженото кълбо в бутонки от черно-жълтата версия.

Футболните маратонки ще излязат за продажба през средата на тази година и ще струват 220 долара за чифт в магазините на Adidas из целия свят.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:08 | 10.09.22 г.
fallback