fallback

На чаша чай с Лагерфелд

Дизайнери направиха три колекции с чаши за чай, в които използваха лицата на известни хора от модния и шоу бизнес

10:04 | 19.05.10 г.

Ако и вие сте от хората, които не обичат случайните неща, държат на детайла и искат да са уникални и оригинални дори в най-семплите и прости неща като пиенето на чай – този материал е специално за вас. Сега можете да започнете деня с чаша чай с Карл Лагерфелд и Наоми Кембъл.
Немското дизайнерско студио Donkey Products разработи и създаде колекция от чаени сервизи със стилното име Pret-a-Portea. В горната част на порцелановите чаши са изобразени известни лица от модния свят с протегнати напред ръце.
 
С бутиковите чаши може да сменяте компанията си за чай всеки ден, като поставите фигурка на Стела Маккартни, Жан Пол Готие, Наоми Кемпбъл, Донатела Версаче или държите на класическия чернобял Карл Лагерфелд. На шега производителите на дизайнерските чаши предлагат на клиентите си в рекламното послание да обсъдят последните модни тенденции с именития си "събеседник". А пред приятели може да се похвалите, че съвет какво да облечете през деня са ви дали доказали се дизайнери.
Чаша, дошла директно от модния свят, струва 7,95 евро. Освен с модни икони, чаят си може да пиете и с други знаменитости - колекцията Cup of Fame се състои от образи на Одри Хепбърн, Мерилин Монро и Чарли Чаплин, а Sex, Tea & Rock n' Roll - Майкъл Джексън, Елвис Пресли, Боб Марли и Джон Ленън.  
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:27 | 12.09.22 г.
fallback