fallback

Morris Yachts представи новата си луксозна яхта M46

Уникалното разпределение на палубата с вградени люкове осигурява достъп на естествена светлина до кабината

18:24 | 20.03.13 г. 6
Автор - снимка
Редактор

 

Производителят на луксозни яхти Morris Yachts представи най-новата си разработка M46 Modern Classic, предаде онлайн изданието JustLuxe. Това се случи на годишното изложение на производителите в Мейн, САЩ.

Morris Yachts е фамилна компания, която е на пазара от 40 години. Известна е с линиите си M-Series и Ocean Series. Най-новото произведение, представено в Мейн, е леко отклонение от характеристиките на M-Series и разполага с невиждани досега иновации за яхта с подобни размери и клас.

Плавателният съд е по-мощен, има по-голяма кабина и други допълнителни нетрадиционни елементи, като например падаща напречна греда. В разработката му участва легендарната фирма Sparkman & Stephens, благодарение на която лодката е снабдена с нов дизайн на корпуса, позволяващ по-добро представяне в различни условия. Друго постижение е по-ниското съотношение между теглото и дължината й, което осигурява по-бързо ускорение.

Наред с това M46 разполага с просторни помещения за собствениците, иновативна система за контрол и чисто нови аксесоари, като например надуваема стойка за греблата със специален шкаф за съхранение и уникално разпределение на палубата с вградени люкове, които осигуряват достъп на естествена светлина до кабината.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 17:46 | 10.09.22 г.
fallback