fallback

Facebook ще прави визитки със снимки от Timeline профилите

Социалната мрежа сключи партньорство с британската компания Moo, като 50 визитки ще струват 15 долара

19:07 | 06.01.12 г.
Автор - снимка
Създател

Какво може да се случи, когато най-голямата социална мрежа в света реши да си партнира с компания, чиято основна дейност е създаване на визитки в социалните мрежи? Не е чудно, ражда се поредното нововъведение - Facebook визитка, която пренася частица от онлайн живота в реалния свят.

Както пише Venturebeat, базираната във Великобритания маркетингова компания Moo, която се е специализирала в създаването на интерактивни и интересни визитни картички, обяви партньорството си с Facebook, което ще позволи на фирмата да се възползва от най-новия дизайн на социалната мрежа – Timeline. Британската компания ще ползва профилните снимки на потребителите, за да отпечатва реални визитни картички.

Картичките ще са персонализирани и ще представляват снимката на конкретен потребителски профил от предната страна и избран от самия потребител текст на задната страна. Обявената засега цена е 15 долара за 50 визитки, като може да се избира най-различен дизайн и на двете страни.

За да отпразнуват партньорството, двете компании ще раздадат 200 000 безплатни визитки. За целта потребителят трябва да влезе в сайта на Moo с акаунта си от социалната мрежа, а след това да влезе в Timeline профила си и там да избере опцията „About“, а  след нея прозореца с информацията за контакти, където ще има икона на визитка. В отделен прозорец там ще излезе информация, която съобщава за партньорството между двете компании и ще предоставя различни опции за дизайна на визитките. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:36 | 04.09.22 г.
fallback