fallback

Класация за сексапил и красота

Класации на списанията FHM и People подредиха най-сексапилните и красиви жени според читателите на изданията

15:05 | 29.04.10 г.

Британската поп звезда Черил Коул за втора поредна година е начело в класацията на списание FHM за 100-те най-сексапилни жени в света, пише вестник Дейли мейл.
Певицата оставя зад себе си красавици като холивудската звезда Меган Фокс и моделът на бельо на Victoria's Secret Мариса Милър, класирани съответно на второ и трето място.
26-годишната Черил Коул по-рано през годината се раздели със съпруга си, футболиста Ашли Коул, заради предполагаемите му изневери. И макар личният й живот да е белязан от неприятни преживявания, кариерата на Черил Коул е във възход с успешните й изяви извън групата Girls Aloud.
Най-високо класираната "дебютантка" в списъка е звездата от вампирската сага "Здрач" Кристин Стюарт, която заема шеста позиция.
В Топ 10 намират място още моделите Кели Брук и Кийли Хейзъл, които са оглавявали класацията за най-сексапилни жени във Великобритания. Брук, която миналата година беше 48-а в листата на списанието, тази година заема седмото място.
Осма в Топ 10 е бразилската манекенка Адриана Лима, следвана от актрисата Джесика Алба. Челната десетка се допълва от британския модел Аби Кланси.
Звездата от филмите за Хари Потър Ема Уотсън за втора поредна година намира място в Топ 50, като през 2010 г. се е изкачила с 18 места до 29-а позиция.
Бритни Спиърс, която беше начело в класацията през 2004 г., а миналата година заемаше четвърто място, в тазгодишния списък е на 48-а позиция.
Анджелина Джоли е класирана на 70-а позиция, а Дженифър Анистън е 81-а. Прави впечатление отсъствието от Топ 100 на супермоделът Кейт Мос.
За пръв път сред 100-те най-сексапилни жени на списанието намира място и Ерин Нордегрен - съпругата на Тайгър Уудс, която спечели симпатиите на хората, след като многобройните изневери на мъжа й станаха публично достояние. Нордегрен е класирана на 65-о място.
Холивудската звезда Джулия Робъртс пък е начело в класацията на списание People за най-красиви хора в света, предаде Ройтерс.
Актрисата намира място в годишната листа на изданието за 12-и път.
Гари Маршал, режисьорът на филма "Хубава жена", донесъл световна слава на Джулия Робъртс преди 20 години, казва: "Тя е все така прекрасна. Единствената промяна е, че с годините е станала по-улегнала, а вече е и грижовна майка".
42-годишната Робъртс има три деца - близнаци на пет години и син на две. Следващото превъплъщение на актрисата, която през 2001 г. спечели "Оскар" за ролята си в "Ерин Брокович", е във филма "Яж, моли се и обичай". Лентата по едноименния роман на Елизабет Гилбърт ще излезе на екран през август.
Освен Джулия Робъртс в класацията на за най-красивите хора в света намират място също Холи Бери, Анджелина Джоли и Дженифър Лопес. Сред "дебютантките", включени за пръв път в списъка, е 23-годишната Ашли Грийн от вампирската сага "Здрач".  
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:36 | 07.09.22 г.
fallback