fallback

„Изречено от сърце“ от Лора Буш

Бившата първа дама издаде книга, в която разказва за живота си преди и след Белия дом, както и за моменти от кариерата на Джордж Буш

16:28 | 28.04.10 г.

В новата си книга "Изречено от сърце" ("Spoken from the Heart") бившата Първа дама на САЩ Лора Буш споделя за първи път някои лични моменти от своя живот, съобщи АП, като се позова на информация на вестник New York Times, който е успял да получи копие от книгата.
Лора Буш разказва за автомобилната катастрофа през 1963г. в Мидланд, щата Тексас, белязала години наред живота й. Тогава 17-годишната Лора не спира при пътен знак "Стоп" и се блъска в друга кола. При пътния инцидент загива нейна приятелка от гимназията. Години наред тя е съсипана от вината, която чувства, и губи вяра.
Лора Буш отделя място и на годините, прекарани в Белия дом.
Тя остро реагира на критиките, отправени към съпруга й, бившия президент Джордж Буш ,за посещението му в Ню Орлиънс, след като ураганът "Катрина" отне живота на хиляди жители на града и нанесе огромни материални щети, като посочва, че то е било в интерес на жертвите и спасителите. Тя критикува демократите, че са наричали съпруга й "некомпетентен лидер", твърдейки, че той не заслужава подобни характеристики.
Книгата ще бъде публикувана през май.  
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:20 | 09.09.22 г.
fallback