fallback

Модел спечели на покер милион паунда

Британската манекенка, студентка по астрофизика, е третата жена в историята на турнира, която печели такава сума

17:45 | 23.04.10 г.

Британският модел Лив Бъри спечели етап от турнира по покер European Poker Tour, пише вестник The Sun. За победата манекенката е взела 1,1 млн. паунда (близо 2 млн. долара).
 
В турнира са взели участие 1240 души, като разходите за участие са било малко над 4 500 паунда. За победата на Лив Бъри й помогнали чифт петици, с която тя свалила втория в класирането швед Якоб Ларсън (у него били асо и шестица). Той получи наградата за второто място от 600 хил. паунда.
 
"Честно казано не се чувствам като милионер. Може би това е защото все още не съм похарчила парите. Скоро обаче ще си купя малък апартамент в Лос Анджелис, една къща в Англия и готина кола, а след това просто ще се чувствам като богаташка," обяснила манекенката пред изданието.
 
Бъри е астрофизик по образование и стана третата жена в историята на European Poker Tour, която успя да вземе голямата награда, както и деветият играч, представител на Англия, който успя да стигне до висок етап на турнира. Сега манекенката ще отпътува към Монте Карло, където на 25 април започва суперфиналът на European Poker Tour.  
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:00 | 29.08.22 г.
fallback