fallback

На яхта, лодка или сърф – лятото приближава

Яхтено шоу и идеален повод за среща на любителите на лова и риболова у нас ще бъдат представени в София в края на април

09:47 | 21.04.10 г.

Лятото и морските пръски вече могат да се усетят и в София. За поредна година градът е домакин на атрактивното SOFIA YACHT SHOW 2010, което ще се проведе в Интер Експо Център с медийното партньорство на Investor Style, и за пореден път ще събуди носталгията по яркото слънце, морската шир и силните емоции. От 28 април до 2 май гостите на изложбения център ще могат не само да се настроят, но и да се подготвят подобаващо за приятно и неповторимо прекарване на летния сезон.
За бизнеса Организаторите на SOFIA YACHT SHOW очакват под покрива на изложбения комплекс да акостират различни класове и модели плавателни “возила” – спортни или по-луксозни, моторни или ветроходни лодки, катамарани или плаващи понтони, джетове, каяци и канута. Яхтеното шоу може да ви срещне с делови партньор за моторна и ветроходна яхта, изработена по ваша поръчка, или да ви помогне да откриете нов или употребяван плавателен съд – определящи са единствено вашите планове за сезона.
Туроператорски и други компании, които отварят врати за своите гости и вече са подготвили схемите с атракции за привличане на повече туристи, ще научат за различните опции - покупка, наемане или чартиране на яхти.
За собствениците Ако преди време прозорливо сте инвестирали в яхта, лодка или друг плавателен съд, не се отказвайте от грижи за капитала си. Той има дълъг живот, ценен е и иска разумни усилия по поддръжката. На яхтеното шоу се очакват полезни предложения както за собственици, така и за фирми, които предлагат обслужване, сервиз или ремонт на лодки, яхти и други средства за пътешествие по вода.
 
Идеята е посетителите да се запознаят с онези продукти, които биха им били от полза при поддръжка и използване на плавателния съд – лакове, продукти за почистване и за превенция на повърхности и материали, масла, консумативи и др., да бъдат професионално консултирани и да могат да обменят опит, знания и идеи с истински съмишленици – било то професионалисти от бранша или подвластни на същото хоби. Яхтната изложба ще представи и голямо разнообрази от аксесоари, с които може да се постигне по-голям комфорт и сигурност на борда – от греблата и жилетките до най-модерното оборудване с ехолоти, ветромери, радари и други интелигентни системи за навигация и безопасност.
Не остава встрани и грижата за гардероба и екипировката на морските пътешественици по последната дума на модата.
За лова, риболова и високите скорости Шансът от 28 април до 2 май любителите на силните емоции да попаднат на отлични оферти за спорт, туризъм и почивка наистина е много голям, тъй като по същото време в столичния изложбен комплекс се провеждат и развлекателните изложения Лов, риболов, спорт – пролет и Moto&Extreme Show. Това е мястото и времето за избор на нови такъми за любителите на лова и риболова – супер лодки, ценни въдици, оръжие за подвизи, уреди за надеждна комуникация, както и за допир с авангардното в спорта и мотоманията - специализирана екипировка за екстремни спортове или за масовите спортни увлечения, нови модели сърфове, АТВ-та, велосипеди, мотоциклети, мотопеди.
 
Посетителите могат да допълнят хубавите емоции с автограф от гения на автомобилизма Димитър Илиев - национален шампион и носител на Източноевропейската купа на ФИА.
 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:09 | 03.09.22 г.
fallback