fallback

Идеалният мъж

Размерът има значение що се отнася до дохода и височината, поне според скромните изисквания на жените

12:49 | 23.02.10 г.

Анкета установи какви качества трябва да притежава идеалният мъж. Според проучването, направено от сайта UKDating.com, в графата „идеален ерген“ може да попадне всеки мъж с височина 1,80 метра, годишен доходи от 50 хил. паунда, който притежава автомобил Audi TT.
В запитването участие са взели 83 хиляди жени, които са посетили сайта и са дали мнение как според тях изглежда перфектният бъдещ съпруг.
Сред останалите неща, които са високо ценени от женското съсловие, са доброто образование и умението да подбират дрехите си стилно и с вкус, съобщава вестник Sun.
Съвършеният мъж тежи около 76 килограма, води природосъобразен начин на живот и предпочита фитнеса пред цигарите, алкохола и излизанията вечер по барове и бирарии.
Изненадващо резултатите от анкетата са показали, че добрият външен вид не е от голямо значение за жените. За тях по-скоро е важно мъжът да има афинитет към културните развлечения, да харесва театъра и киното. Дамите ценят високо познанията за отбраните вина и интереса към домашни любимци.
Близо 98% от представителките на нежния пол споделят, че идеалният им партньор трябва да е с интелект над средния.
Брадите, дългите коси и ниският ръст са нещата, които жените най-често не харесват в мъжете.  
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:28 | 08.09.22 г.
fallback