fallback

Хосе Карерас в Москва

Оперният певец ще изнесе концерт в известната зала Барвихе Luxury Village

10:33 | 28.01.10 г.

Барвихе Luxury Village

На 14 февруари, в Деня на Свети Валентин и всички влюбени, в изисканата и луксозна концертна зала Барвихе Luxury Village в Москва ще бъде организиран концерт на Хосе Карерас. Билетите вече са пуснати за продажба, а цените започват от 10 хил. и стигат до 50 хил. рубли (от 500 до 2000 лева).
 
Неговият глас, чаровен и завладяващ от първата секунда, е напълно неподражаем. Това се доказва и от факта, че Кралят на операта успява да поддържа тираж от милиони дискове за многобройните си почитатели, има 150 златни и платинени записи, повече от 50 оперни роли и брилянтни изпълнения на най-добрите сцени в света.
 
Хората се прекланят не само пред таланта и гласа му, но и пред куража и волята. През лятото на 1987 г., в разгара на кариерата си, Карерас открива, че е болен от левкемия. Певецът прави и невъзможното, за да победи смъртоносната болест. За щастие успява да докаже, че човешкият дух е по-силен от всяка болест и това му дава повод да се завърне триумфално на голямата сцена. Само няколко месеца по-късно Карерас прави грандиозно турне по Коледа из цяла Европа.
 
Именно докато се бори с болестта си – в болничното легло, у него се заражда и идеята за тримата тенори. Когато проектът се реализира, към Карерас се присъединяват известните му колеги Лучано Павароти и Пласидо Доминго, а успехът на талантливите оперни грандове е зашеметяващ.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 06:36 | 08.09.22 г.
fallback