fallback

Най-богатите и желани ергени на Русия

Богатите синове на руски бизнесмени оглавяват класацията, в която попада и внукът на Борис Елцин

12:06 | 08.01.10 г.

Александър Овечкин

Хокеистът Александър Овечкин оглави класацията на най-богатите и желани ергени на Русия, съставена от списание Tatler.
Той е играч на Washington Capitals, най-добрият хокеист на Националната хокейна лига за 2009 година и главната надежда на Русия във Ванкувър.
В списъка, включващ 25 имена, след 24-годишния Овечкин се нарежда 27-годишният Алексей Кисельов, син на известния журналист Евгений Кисельов. Алексей Кисельов е живял около 11 години в Лондон, където е създал модната марка Kisa.
На трето място е 31-годишният Алексей Кукура, син на първия вицепрезидент на петролната компания ЛУКОЙЛ Сергей Кукура.
На тринадесето място в класацията е поставен 28-годишният Борис Елцин - внук на първия президент на Русия.
Друг известен и желан руснак е олигархът Владислав Доронин. Той обаче вече е подвластен на чара на черната перла Наоми Кембъл. След като се снима в празничното новогодишно шоу по Първи канал на руската телевизия, манекенката замина с руския си приятел на почивка на остров Пукет, съобщи вестник "Комсомолская правда".
В Тайланд 39-годишната манекенка е показала на плажуващите перфектни форми в леопардов бански костюм. От време на време Наоми Кембъл е навестявала приятелката си, британския модел Кейт Мос, която също почива на Пукет.
Доронин и Кембъл отдъхват на острова заедно с приятелите си - известния холивудски продуцент Брайън Грейзър и неговата спътница, виетнамската пианистка Чозен Нгуен.  
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:27 | 13.09.22 г.
fallback