fallback

Пие ли кралица Елизабет бира?

Класация подреди знаменитостите, които са най-предпочитани за компания на чаша бира

14:03 | 18.12.09 г.

Писателят и актьор Стивън Фрай и певицата Черил Коул оглавиха класацията на знаменитостите, с които британците биха искали да изпият бутилка бира, съобщи списание OK!.
Сред мъжете на второ място е телевизионният водещ Джеръми Кларксън, трети е президентът на САЩ Барак Обама, четвърти е актьорът Уил Смит, пети - телевизионният водещ и кинокритик Джонатан Рос. В десетката на най-предпочитаните мъже компания за пиво са намерили място още Рос Кемп, Нелсън Мандела, Роби Уилямс, Даниъл Крейг и Дейвид Бекъм.
В класацията на известните жени, с които британците биха искали да изпият по бутилка бира, след Черил Коул се нарежда Анджелина Джоли на почетното второ място. На трета позиция е британската актриса Хелън Мирън, следвана от телевизионната водеща на детски програми Холи Уилоби. На пета позиция е класирана "майката" на Хари Потър - писателката Джон Роулинг.
В класацията на предпочитаната женска компания за бира са намерили място още Бионсе, Барбара Уиндзор, тенисистката Мария Шарапова. На девета позиция британците са поставили кралица Елизабет Втора, а на десета - Кети Прайс, известна преди като модела Джордан.  
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:48 | 12.09.22 г.
fallback