fallback

В Ню Йорк обявиха конкурс за най-голямата колекция на обувки

Победителката в надпреварата ще спечели по един безплатен чифт по неин избор за всеки месец от следващата година

14:34 | 07.12.09 г.

Собственикът на магазина за обувки в Ню Йорк LoveMyShoes обяви конкурс за най-голямата колекция от обувки, съобщи изданието NY Daily News. Участник в конкурса може да бъде всяка дама, жителка на американския мегаполис, която счита, че има шанс да се пребори за първото място.
Победителката в надпреварата ще получи като награда възможността всеки месец да си избира по един чифт обувки на високи токчета от новите колекции на магазина напълно безплатно. Конкурсът ще се проведе на 10 януари, когато ще бъдат обявени и резултатите.
Собственикът на магазина Робърт Йеган пояснява, че победителката в конкурса трябва да е жена, която изпитва страст към обувките и е желателно да има добър вкус. Той разказва пред журналисти, че жените често са принудени да крият покупките от съпрузите си, а не рядко и нямат достатъчно място за тях в домовете си. Ето защо победителката в конкурса вероятно ще бъде съпруга на някой мъж, който вече се е отчаял напълно от страстта на жена си.
В Ню Йорк живеят много от звездите, които са известни с колекциите си от обувки – Мадона, Жизел Бюндхен, Сара Джесика Паркър. Нито една от тях обаче не е проявила публичен интерес към конкурса.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:25 | 08.09.22 г.
fallback