fallback

Кои са най-желаните моми и ергени

79-годишният шеф на Формула 1 е един от най-желаните ергени

11:52 | 11.11.09 г.

Бърни Екълстоун, 79-годишният шеф на Формула 1, влезе в годишния списък на най-привлекателните моми и ергени на списание Tatler редом с младежи като принц Хари, Ема Уотсън и модела Лили Коул, съобщи вестник Daily Telegraph.
 
Милиардерът, който през март се разведе със съпругата си Славица след 25-годишен брак, е най-възрастният в списъка на най-видните моми и ергени на Великобритания. Списъкът с 200 имена ще излезе в декемврийския брой на списанието. В първата десетка е включен и Джеймс Пърнел, бивш министър на труда и пенсиите, който подаде оставка през юни.
Най-възрастната жена в списъка е 50-годишната херцогиня на Йорк Сара Фъргюсън. Тя е включена заедно с дъщерите си, 21-годишната принцеса Беатрис и 19-годишната принцеса Юджийни.
Групата оглавява Шехеразад Голдсмит, която тази година се раздели със съпруга си, британския екоактивист и мултимилионер Зак Голдсмит.
На челните места в класацията на най-привлекателните моми и ергени са деца на британски звезди. На много високи позиции са дъщерите на Боб Гелдоф Пийчис и Пикси, дъщерята на сър Мик Джагър и Джери Хол Джорджия Мей, и тийнейджърката Клои Грийн, дъщеря на собственика на магазините Top Shop, милиардерът сър Филип Грийн.  
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:10 | 11.09.22 г.
fallback