fallback

Сватбен марш

Има музиканти, които на драго сърце ще вземат цяло състояние, за да изсвирят Менделсон на сватбата ви

09:42 | 04.09.09 г.

Предстои ви сватба, която искате да направите незабравима както за вас, така и за гостите си? Наемете Ролинг Стоунс - рок динозаврите, които се превърнаха в най-скъпо платената група, която може да поканите за вашето тържество, гарантирано ще направят впечатление не само на гостите ви, но и на банковата ви сметка.
Ветераните от британската рок банда оглавиха списъка с топ 12 на най-скъпите музиканти, които може да поканите на семейното си събитие, публикуван от британската Living TV. Групата взима по 8 млн. долара, за да забавлява гостите на частно парти.
Ето и списък с най-скъпите сватбени забавления, подредени от британската медия:
След Ролинг Стоунс почетно място заема Сър Елтън Джон, на който трябва да платите 2 млн. долара, ако искате да присъства на частното ви парти. Утешителната новина в случая е, че голяма част от парите му отиват за благотворителност в неговата фондация за борда със СПИН.
Трета в списъка с висок хонорар е американската изпълнителка Кристина Агилера. Най-високата сума, която е взимала от частно парти е около 2 млн. долара.
Надолу в класацията се нареждат британската поп звезда Джордж Майкъл, Ейми Уайнхаус, Сър Пол Маккартни, Дженифър Лопез, а Род Стюарт и музикантите от Дюран Дюран са в дъното с хонорари от по-малко от 1 млн. долара.
У нас все още не се е намерил човек, който да покани звездите от Ролинг Стоунс срещу „скромните“ 8 млн. долара, за сметка на това миналата година в Сандански пред отбрани гости пя Елтън Джон. За участието си у нас звездата взе 1 млн. долара хонорар.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:57 | 12.09.22 г.
fallback