fallback

Дизайнерски колани Gucci за младите шофьори

Колани Gucci ще се предлагат на младите шофьори в ОАЕ като част от акцията за безопасно шофиране

15:45 | 24.08.09 г.

Модни колани ще бъдат предлагани на младите шофьори в Обединените арабски емирства след края на празника Рамадан, който започна от 21-ви август и приключва на 19-ти септември. Инициативата е подета от обществената организация Salama Road Safety. Нейни служители ще раздават колани в различни разновидности с флага на ОАЕ, лого на известен футболен отбор или инициалите на модни къщи, една от които ще е Gucci.
 
По последни данни на Здравната организация в Абу Даби едва 11% от шофьорите в емирството и 44% от чужденците носят колани докато шофират.
 
Майта ал Хабси, директор на обществените програми, които инициира Фондацията на филантропите в емирството, казва пред Arabianbusiness: “Младите хора харесват модните аксесоари. Мнозина ще се радват да сложат колан на Gucci в колата си например. Или пък такъв, на който има емблема на любимия им футболен отбор. Хората тук обичат страната си, така че и флагът ще привлече интереса на шофьорите.“
 
Местните дизайнери също са включени в инициативата да измислят дизайнерски решения за коланите, които скоро ще се продават по бензиностанциите и в шоурумите за коли.
 
„ Нищо чудно в бъдеще продавачите на коли да предлагат различни цветови схеми на колани, които да могат да се съчетават с цвета на колата така, както хората съчетават дрехите си“, казва още ал Хабси.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 06:44 | 20.08.22 г.
fallback