fallback

Кучешка колибка за 325 хил. долара

Къщата за кученцата на Парис Хилтън струва повече от семеен дом

11:50 | 06.08.09 г.

Наскоро Парис Хилтън пусна снимки на къщичката за домашните си любимци в Twitter. Домът за кученцата й е на два етажа, като на първия се намира холът, а на втория са разположени две спални и гардероб, който да прибере многото миниатюрни одежди, с които Парис често облича кученцата си по време на светските им изяви.

Кучетата на г-ца Хилтън, които носят имена като Тинкербел, Мерилин Монро, Принс Бейби Беър, Хараюку, Долче и Прада, ще се чувстват като у дома си в мини имението, чийто интериор е проектиран от декоратора Фей Ресник по подобие на дома на собственичката им – изцяло в розово и с мини обзавеждане от колекцията на Филипе Старк, прибори за отопление, климатик и дори полилей от черен кристал и черни корнизи на прозорците.

 

Цената от 325 хил. долара, която Парис Хилтън е посочила като стойност на къщата, изглежда цинично скъпа на фона на икономическата ситуация в момента и факта, че много семейства в САЩ едва смогват да запазят домовете си заради кризата. Имайки предвид имиджа на богатата наследница, обаче надали някой е очаквал скромност от нея, дори и по отношение на домашните й любимци.

 

Парис Хилтън е поръчала мини имението за 17-те си кученца от породите чихуахуа и померан. До неотдавна тя споделяше спалнята си с домашните любимци, но тъй като броят им нараснал, възникнала необходимостта от отделно помещение за тях.

 

Любовта на Парис Хилтън към кучетата я подтикна да създаде модна линия за кучешки дрехи, кръстена Little Lily. „Имам 17 кучета и обичам да ги обличам, ето защо започнах да създавам дрехи за тях, които се получават много сладки – като рокли и дънки – всичко, което може да облече един човек, но за кучета”, заяви звездата при пускането на линията преди около две години.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:42 | 06.09.22 г.
fallback