fallback

Животът на Хю Хефнър в 6-томна автобиография

Бащата на Playboy описва личния си живот и кариерата си в шест тома

12:56 | 08.07.09 г.

През септември тази година американското издателство Taschen ще пусне илюстрована автобиографична поредица за живота на бащата на Playboy – Хю Хефнър.

Изданието ще включва шест тома, комбинирани с хронологична поредица от някои от най-запомнящите се корици на списанието от първите му 25 години (от 1953 до 1979 година), съобщава издателството.

Поредицата ще се пусне в лимитирана серия от 1 500 копия с автографи и ще се продава в луксозна кутия за 1 300 долара. Проверка на Investor Style в онлайн магазини показа, че книгите вече се продават в интернет, като могат да бъдат поръчани на цени под 1000 долара с доставка през октомври.

 

Шестте книги съдържат общо 700 страници автобиографичен текст за младостта на Хефнер, службата му в армията, първите му опити в рисуването на комикси, ранната кариера, любопитни подробности от личния му живот и успехът в Playboy.

Антологията е илюстрована от самия Хю Хефнър, отпечатани са лични кореспонденции и писма, има голяма секция със снимки, много от които се публикуват за първи път. Автобиографичната книга има за цел да направи по-личен портрет на Хефнер и да покаже животът му в светлина, която не е разкриван досега.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:58 | 08.09.22 г.
fallback