fallback

Рожденият ден на Опра – цялата фирма на круиз в Барселона

Телевизионната водеща реши да отпразнува рождения си ден с многодневно парти с участието на всичките й 1700 служители и техните семейства

12:02 | 24.06.09 г.
Автор - снимка
Създател

Работата за Опра Уинфри определено си има своите предимства. Американската телевизионна водеща, обявявана неведнъж за най-влиятелната личност в шоубизнеса, реши да отпразнува 55-ия си рожден ден с грандиозно парти.

Уинфри избра популярната туристическа дестинация Барселона, за да покани всичките си 1700 служители и техните семейства на туристическо отбелязване на празника, предава АФП, позовавайки се на испански медии. Фиестата започнала в неделя вечерта, продължава и в момента с посещение на клубове, барове и забележителности в града, а през следващите десет дни гостите ще отплават на организиран круиз в Средиземно море. Служителите на Уинфри ще посетят Италия, Турция, Гърция и Малта.

Пътешествието ще се осъществи с огромен лайнер с 11 бара, 12 ресторанта, басейн, салон за красота, казино, библиотека, боулинг зала и други екстри. По думите на самата Опра морското пътешествие струва по 5400 долара на човек.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:57 | 08.09.22 г.
fallback