fallback

Gift Pass - още един подарък от работодателя

Най-новата изцяло дигитална социална придобивка в портфолиото на Содексо България е под формата на виртуална Mastercard карта

08:30 | 06.06.22 г.
Автор - снимка
Създател

Gift Pass е най-новата социална придобивка в портфолиото на Содексо България. Социалните придобивки са възнаграждения, които служителите на една компания получават в добавка към своята основна заплата. След ваучерите за храна ваучерите за подарък са един от най-често срещаните у нас инструменти за мотивиране на персонала. Gift Pass надгражда именно ваучерите за подарък на Содексо, като дава възможност за безконтактни плащания директно през телефона на POS терминал или онлайн - нещо, което досега не беше възможно с подаръчните ваучери на компанията. Виртуалната карта е изцяло адаптирана към все по-динамичните нужди на служителите, свързани с работата от вкъщи, увеличения интерес към онлайн покупките и безконтактните услуги.

“Gift Pass е най-новата услуга в семейството на Содексо. Тя идва под формата на виртуална разплащателна карта и - благодарение на партньорството ни с глобалния пионер в разплащателните иновации и технологии Mastercard - осигурява на своите картодържатели сигурност и надежност. Gift Pass отразява стремежа ни към по-качествен живот на служителите на нашите клиенти. С нея всекидневието им става по-лесно, а бонусът, който получават - по-сигурен, по-удобен, дигитален и екологичен”, споделя Габор Олайош, изпълнителен директор на Содексо България.

01

Освен в улеснение на своите ползватели, изцяло дигиталната Gift Pass се появява, за да спести време и разходи на компаниите, които я закупуват. Без хартията на ваучерите и без пластиката на картите за подарък Gift Pass почти не изисква логистика.

Содексо България изпраща цялата необходима информация за използването на Gift Pass до служителите на своите клиенти по имейл без нужда от физическа дистрибуция на придобивката, след това те я добавят в приложение за плащане (Google Pay или Apple Pay) и я използват директно от своите телефони.

Gift Pass предлага редица улеснения и за търговците - без обработка на ваучери (сканиране и проверка на валидност) и без нужда от връщане на ресто, както при плащанията в брой. Търговците вече разполагат с парите си веднага, без да се налага да събират и изпращат ваучерите до офиса на Содексо.

С всяко плащане с Gift Pass потребителите ѝ участват в световното движение на Mastercard за борба с климатичните промени и засаждането на 100 000 милиона дървета до 2025 г.

Повече за услугата Gift Pass може да прочетете в страницата ѝ на сайта на Содексо България - https://giftpass.sodexo.bg/

02

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:53 | 14.09.22 г.
fallback