fallback

Страхотни коефициенти от Bet365 за решителни мачове от Шампионската лига

Отбори като Реал Мадрид, Аякс, Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Атлетико Мадрид са принудени да треперят за класирането си в следващата фаза

12:30 | 08.12.20 г.
Автор - снимка
Създател

След като сезонът бе съкратен поради глобалната пандемия, мачовете от груповата фаза на двата най-силни европейски клубни турнира се изиграха на един дъх, а отборите бяха принудени да играят през делничните дни в абсолютно всяка седмица (единствено изключение бе паузата за национални отбори).

Високото темпо доведе до някои изненадващи резултати и отбори като Реал Мадрид, Аякс, Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Атлетико Мадрид са принудени да треперят за класирането си в следващата фаза до последния съдийски сигнал в 6-тия мач. Компанията Bet 365 за България са подготвили страхотни Bet365 bonus предложения за последните двубои преди елиминационната фаза на „Турнира на богатите“.

Група “B”

На първо място тук е Борусия Мьонхенгладбах с 9 точки. Две по-малко имат Шахтьор Донецк и Реал Мадрид, но украинците изненадващо спечелиха и двата преки двубоя и на този етап заемат 2-рото място. На последната позиция в таблицата е Интер с едва 5 пункта.

В последния кръг играят Реал Мадрид срещу Борусия Мьонхенгладбах и Интер срещу Шахтьор Донецк.

Реал – Борусия

Първия мач между двата тима завърши с атрактивния резултат 2:2, но сега „белите“ ще търсят победа на всяка цена. Момчетата на Зинедин Зидан не се намират в особено добра форма, след като имат само две победи в последните си 6 мача. В последния кръг на Ла лига Реал взе трудна победа с 1:0 при гостуването си в Севиля.

Испанците са притиснати до стената, но пък Шампионската лига е техния турнир и ни е трудно да повярваме, че точно Борусия може да ги спре за място сред най-добрите 16. От бет 365 предлагат коефициент от 1.75 за победа на Реал и подобна ставка изгледа задължителна за всеки уважаващ себе си типсър.

Интер – Шахтьор

Победа в мача може да изстреля „нерадзурите“ в следващата фаза, тъй като те имат по-добри показатели в преките двубои срещу Борусия. За да се случи това обаче, Реал Мадрид трябва да вземе трите точки срещу немците. Дори и това да не се случи, Антонио Конте и неговите възпитаници ще искат да продължат към Лига Европа, а дори и за третото място им е нужен пълен комплект от точки. Италианците намериха формата си и записаха 4 победи в последните си 5 мача (загубиха само срещу Реал Мадрид). Украинците впечатлиха с дубъла си над Реал, но в останалите мачове са записали само една точка. Първия мач между двата тима завърши с нулево равенство, но ни е трудно да повярваме, че Шахтьор би могъл да повтори този резултат. Нашият съвет е да потърсите победа за Интер с азиатски хендикап от -1,5. Пазарът е оценен с коефициент 1.75 от Бет 365.

Група “H”

В тази група първите три отбора имат по 9 точки (Манчестър Юнайтед, ПСЖ и РБ Лайпциг). В последния кръг френския шампион посреща Истанбул Башакшехир и едва ли ще има проблеми с класирането си в следващата фаза.

Така решителен се оказва сблъсъка между Юнайтед и Лайпциг.

В последно време възпитаниците на Оле Гунар Солскяер намериха формата си и вече се намират на 5-то място във временното подреждане на Висшата лига, при това с мач по-малко от конкурентите си. Лайпциг пък се намира на 3-та позиция в Бундеслигата, а изоставането от Байерн Мюнхен е едва две точки.

В първия мач между двата тима „червените дяволи“ показаха една от най-силните си игри от началото на сезона и отвяха немците с 5:0. Това означава, че в мача от сряда вечер и точката ще свърши работа за англичаните.

От бет 365 дават равни шансове за победа на двата тима (1-ца за 2.50 и 2-ка за 2.60). Наистина, силите са доста изравнени, а евентуалното равенство се очертава като най-логичния изход от този сблъсък. Може да заложите за X в бет365 на прекрасния коефициент от 3.75.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:12 | 14.09.22 г.
fallback