fallback

Рапърът Рик Рос оглави класацията на "Билборд" за албуми

Начело в класацията за дигитални песни с 490 хил. тегления от интернет за седмица е Фарел Уилямс с хитовото си парче "Happy"

15:07 | 13.03.14 г.

Въпреки изпълнението на церемонията за наградите "Оскар" на номинирания си хит "Happy", хип-хоп звездата Фарел Уилямс не можа да се пребори за челната позиция в класацията за албуми Топ 200 на сп. "Билборд" и я отстъпи на друг рапър - Рик Рос, предаде Ройтерс.

Рик Рос за пети път в кариерата си оглавява престижния чарт. По данни на Нилсен СаундСкан от новия му албум "Mastermind" през изминалата седмица са продадени 179 хил. копия.

Фарел Уилямс заема второто място в класацията със 112 хил. продадени копия от тавата си "G I R L".

На трета позиция е саундтракът на отличената с "Оскар" анимация "Замръзналото кралство", от който за седмица са продадени 100 хил. копия. От излизането му на пазара през ноември миналата година от албума са продадени 1,3 милиона копия.

Четвърто и пето място в класацията заемат съответно звездата от "Клуб "Веселие" Леа Мишел с дебютния си проект "Louder" и кънтри групата "Ели Йънг бенд" с тавата "10 000 Towns".

Начело в класацията за дигитални песни с 490 хил. тегления от интернет за седмица отново е Фарел Уилямс с хитовото си парче "Happy". (БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:20 | 01.09.22 г.
fallback