fallback

Обувките на Кари Брадшоу от "Сексът и градът" отиват на търг

Приходите от аукциона ще отидат за музикалното училище "Ла Гардия" в Ню Йорк

12:20 | 18.04.13 г.
Автор - снимка
Редактор

Сара Джесика Паркър е дарила за благотворителен търг три чифта от обувките на героинята си Кари Брадшоу от култовия сериал "Сексът и градът", съобщава британският вестник Telegraph.

Сред останалите лотове на знаменитости, които ще бъдат предложени на онлайн разпродажбата на Gotta Have Rock and Roll с начало на 24 април, са ботуши на Мадона и обувки на платформа, притежавани от Бритни Спиърс.

Приходите от аукциона ще отидат за музикалното училище "Ла Гардия" в Ню Йорк. Сред обувките на Брадшоу, които ще бъдат предложени, са чифт Prada с отворени пръсти и висок ток, черни лачени обувки на платформа от Dolce Vita, както и сребристи сандали на Jonathan Kesley. На подметката на всеки чифт има автограф на Сара Джесика Паркър и надписи от рода на "Наслаждавай им се и ги обичай! С обич, SJP".

От колекцията на Мадона ще бъде предложен чифт чизми с леопардова окраска на Miu Miu, носени от поп иконата по време на турнето й през 2012 г. Има и секси ботуши Manolo Blahnik на Ел Макферсън, както и кафява кожени ботуши, с които Елвис се появява на първото си изпълнение на живо в International Hotel в Лас Вегас през лятото на 1969 г. след 8-годишно прекъсване на музикалната кариера.

За феновете на Бритни Спиърс има чифт сандали на платформа в розово и златисто, носени от поп звездата на турнето ѝ "Crazy" през 2000 г. На всяка обувка има собственоръчно написана бележка от певицата на опърпан къс хартия, залепен върху токчето с тиксо, гласящ "Нека не разбирам последна".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:03 | 13.09.22 г.
fallback