fallback

Продават имение със собствена огромна зала за танци в елитен квартал на Лондон

16:25 | 15.04.13 г.
Автор - снимка
Редактор

 

Невероятно имение в Лондон със собствена зала за танци с размерите на семейна къща се предлага на пазара за зашеметяващите 34 млн. паунда, пише онлайн изданието Yahoo! Finance UK. Stratheden е имот с 9 спални на "Бишъп Авеню" – ексклузивна улица в северната част на британската столица. Тя си спечели прозвището "Улицата на милиардерите", тъй като е популярна дестинация за петролни магнати, олигарси и кралски особи от Русия, Африка и Близкия изток.

Stratheden е построена през 1930-те години и е сред най-големите и най-впечатляващи имения на улицата. Собственикът ѝ иска 34 млн. паунда или над 209 пъти повече от средната цена на жилище на Острова за миналия месец. Освен тази цена купувачът ще трябва да плати и гербов налог от 2,4 млн. паунда и годишни данъци от 140 000 паунда.

Срещу тази огромна сума обаче той ще получи 9 спални, 8 бани, 5 приемни и, въпреки че е толкова близо до центъра на Лондон, над 4 декара земя.

Една от отличителните характеристики на имението, което е ремонтирано съвсем наскоро, е залата за танци с площ от 250 кв. м. Помещението, което може да бъде използвано и за художествена галерия, е с размерите на семейна къща с 4 спални.

Stratheden разполага и с 12-метров вътрешен плувен басейн с отделен фитнес салон, съблекални с парна баня и сауна и помещение за масаж, фризьорство и спа процедури. Има и бар. В двора има огромна алея за коли и отлично поддържани градини, както и къща с две спални за персонала.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:22 | 06.09.22 г.
fallback