fallback

Луксозен имот в Колорадо бе продаден за 1,76 млн. долара

Къщата разполага с три спални и три бани на обща застроена площ от 240 кв. м

12:26 | 25.03.13 г.
Автор - снимка
Редактор

Луксозен имот в Сноумас, Колорадо, бе продаден на търг без първоначална цена за 1,76 млн. долара, предаде онлайн изданието Just Luxe.

Преди да бъде предложен за продажба от агенция Aspen-Snowmass Sotheby's International Realty, имотът е престоял на пазара в продължение на повече от три години, като се е предлагал за цена от 2,1 млн. долара. Така се оказва, че в крайна сметка имотът е продаден за 84% от първоначално исканата цена. 

В наддаването са участвали деветима регистрирани кандидати. Окончателната цена надхвърля средната цена, на която се продават имотите в района. Експертите тълкуват успеха като знак, че може би именно търговете са най-успешният начин за продажба на имоти в луксозния сегмент.

Имотът със застроена площ от 240 кв. м е на три нива и се намира в затворен комплекс от общо 90 частни жилища в непосредствена близост до голф игрището Snowmass Club и популярния ски курорт Base Village. Решен е в рустик стил, съчетан идеално с обкръжаващия пейзаж. Построен е през 1982 г. и разполага с три спални и три бани, както и с вътрешен двор с джакузи и специално помещение за съхранение на ски оборудване.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:20 | 13.09.22 г.
fallback