fallback

Продължението на "Здрач" е най-очакваният филм през есента

Половината от участниците в допитване на сайта Fandango определят вампирската сага като най-подходящ филм за вечерна среща

14:07 | 11.09.12 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Последната лента от вампирската сага "Здрач" - "Здрач: Зазоряване Част 2" - е най-очакваният филм през есента, предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от проучване, направено от сайта Fandango сред 1000 души.

Данните от допитването сочат, че 31 процента от участниците са посочили "Здрач: Зазоряване Част 2" като най-очаквания филм през есента, а 51 процента го определят като най-подходящ филм за вечерна среща.

"Здрач: Зазоряване Част 2", петата и последна лента от поредицата по романите на Стефани Майър, излиза на екран на 16  ноември. Резултатите от анкетата показват още, че ако потребителите на сайта Fandango бяха членове на американската Академия за кинематографично изкуство и наука, която присъжда наградите "Оскар", те щяха да удостоят с най-престижното отличие новата  адаптация на романа "Клетниците". Лентата с участието на Ан Хатауей, Хю Джакман и Ръсел Кроу ще се появи по кината през декември.

Проучването сочи също, че най-очакваната комедия през есента е "This is 40" с Пол Ръд и Лесли Ман, а най-очакваният хорър - "Къща в края на улицата" с Дженифър Лорънс. Двете продукции излизат на екран съответно на 21 декември и 21 септември.

Колкото до индивидуалните актьорски изпълнения, с най-голям интерес зрителите очакват да видят Даниъл Дей Луис във филма "Линкълн" на Стивън Спилбърг и Хоакин Финикс в "Учителят" на Пол Томас Андерсън. Лентата с Луис ще бъде пусната по кината на 16 ноември, а тази с Финикс - на 21 септември. 

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:01 | 14.09.22 г.
fallback