fallback

Кралско отношение на кралски цени в Лондон за сватбата на принц Уилям

Някои хотели изкушават гостите си със специални оферти за събитието

17:46 | 20.04.11 г.

Лобито на хотел Hyatt Regency London. Снимка: hyatt.com

За да се отличат в джунглата от туристически предложения от всякакъв вид, свързани със сватбата на принц Уилям, някои лондонски хотели предлагат на богатите си клиенти кралско отношение по време на събитието и, разбира се, на кралски цени, предаде АФП.

Червен килим, шампанско при пристигането, апартамент от 368 кв. метра на две нива - Hyatt Regency London има оферта за кралски разкош за хората, които мечтаят да се запознаят с най-доброто от кралския живот и могат за изхарчат 36 хил. британски паунда (близо 41 хил. евро) за шест души.

На тази цена те могат да прекарат четири нощи в един от най-големите апартаменти в Лондон с английски мебели, роял, позлата, релефни елементи и камина, мраморна баня и стая за гимнастика.

Те ще имат на разположение и един Даймлер с шофьор, като ползвания от кралското семейство, началник на прислугата, готвач и лимузина за разходка в Лондон в деня на сватбата.

Предвидена е една вечер в оперетата, ще се срещнат със специалист по кралските въпроси и ще имат частно посещение на големите кралски места.

Хотел Mandarin Oriental в Хайд Парк пък предлага "Кралска сватбена обиколка" с начална цена 11 300 британски лири за шест нощи.

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:30 | 12.09.22 г.
fallback