fallback

Ринго Стар продава имение в Колорадо

Легендарният барабанист на The Beatles се разделя с имота си, защото няма възможност да го посещава

09:53 | 19.01.11 г.

За истинските фенове едва ли има по-голямо щастие от това да се докоснат до вещите на своите кумири. Още повече до нещата, които ги вдъхновяват и са сред основните „отговорници“ за творчеството им.

Такава възможност се предлага на състоятелните почитатели на барабаниста на The Beatles Ринго Стар.

Легендата продава ранчото си в Аспен, Колорадо, САЩ, което купил преди 20 години, съобщава PropertyWire. Ранчото е едно от най-големите по поречието на реката Форк ривър, която е приток на река Колорадо.

70-годишният барабанист на британската легендарна група и съпругата му Барбара са обявили цена от 4,5 млн. долара за вилата с три спални, която се простира върху 16 акра и е с лице към реката.

Предложението за продажба идва от упълномощените да движат процедурата по намиране на нов собственик на ранчото Christie's International Real Estates. В техния проспект имотът е описан като бутиково ранчо, построено през 1987 година и купено от двойката през 1990.

Ринго Стар се принудил да продаде имота си, защото не му оставало време да го посещава.

Офертата за продажба е насочена само към онези, които имат сериозни намерения и истински интерес към ранчото. Организаторите предвиждат интервю с всеки, заявил желание да види имението, а само одобрените след препитването ще могат да видят къщата и евентуално да отправят оферта.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 06:10 | 05.09.22 г.
fallback