fallback

"Запознай се с малките" донесе 48 млн. долара само за 5 дни

Комедията оглави бокс-офис класацията в Северна Америка в дебютния си уикенд

11:51 | 27.12.10 г.
Автор - снимка
Създател

Комедията "Запознай се с малките" оглави бокс-офис класацията в Северна Америка с приходи от 34 млн. долара от продажбата на билети през дебютния си уикенд на екран, предадоха световните информационни агенции.

Втората позиция в класацията е за уестърна "Непреклонните". Лентата е римейк на класическия уестърн с Джон Уейн, режисиран от любимците на критиката братя Коен.

Приходите от продажбата на билети за филма през уикенда възлизат на 25,6 млн. долара.

И двата филма дебютираха на екран в сряда, точно преди празниците.

За петдневния период на "Запознай се с малките" в киносалоните на САЩ и Канада са продадени билети на обща стойност 48 млн. долара, а общите приходи на "Непреклонните" възлизат на 37 млн. долара.

На трето място в бокс-офиса е триизмерната фантастика "Трон: Заветът" на Disney, която миналата седмица оглавяваше класацията. Приходите от продажбата на билети за филма през уикенда възлизат на 20,1 млн. долара.

Четвърта и пета позиция в бокс-офис класацията в Северна Америка заемат "Хрониките на Нарния: Плаването на "Разсъмване" - третият от поредицата филми по романите на К. С. Луис, и първата триизмерна екранизация на "Мечокът Йоги".

Приходите от продажбата на билети за двете ленти през уикенда възлизат съответно на 10,8 млн. долара и 8,8 млн. долара.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:54 | 23.08.22 г.
fallback