fallback

Среща с Чарлийз Терон продадена благотворителнo за 20 хил. долара

Звездата ще заведе платилия най-висока цена на баскетболен мач, а парите му ще бъдат дарени на благотворителната организация на актрисата

18:10 | 07.12.10 г.

Среща за посещение на баскетболен мач с холивудската звезда Чарлийз Терон беше продадена на благотворителен търг в Ню Йорк за 20 000 долара, съобщи Контактмюзик.

Вечерята и благотворителният търг в ресторант Дерби са били в полза на организацията Africa Outreach Project на Чарлийз Терон. Когато е започнало наддаването за два билета за мач на "Лос Анджелис лейкърс", 35-годишната актриса е предложила да придружи човека, платил най-висока цена. Наддаването е приключило, когато сумата е достигнала 20 хил. долара.

На благотворителната проява са присъствали много знаменитости, сред които близката приятелка на Терон Лив Тайлър, звездата от "Момчетата от Медисън авеню" Джон Хам, супермоделите Ирина Шаяк и Петра Немцова.

Чарлийз Терон основава благотворителната си организация през 2007 г. Целта й е да осигури по-безопасен и здравословен живот на децата и рисковите общности в родината й Република Южна Африка и особено на засегнатите от ХИВ и СПИН.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:24 | 11.09.22 г.
fallback