fallback

По какво се увличат звездите в свободното си време?

Хобито е присъщо и на известните, които намират спокойствие в плетене, готвене, пеене, колекциониране на различни вещи и писане на писма

13:08 | 10.06.10 г.

Сдейки по интервютата на известните личности те много работят, записват албуми, снимат филми и пътуват непрекъснато. От снимките и пресата става ясно също, че въпреки натоварената им програма все пак им остава време да се забавляват, да излизат с приятели или семейството си и да ходят на шопинг. А някои от тях дори посочват, че имат хобита.

Елтън Джон, който скоро ще дойде и у нас на концерт, има навика да колекционира различни видове и модели очила. През годините той е успял да натрупа няколко стотин чифта.

Том Ханкс попълва колекция от пишещи машини. Един от най-редките и скъпи предмети в сбирката му е старинна машина с арабски шрифт. Страстта на актьора към хобито започнала да му отнема значителни суми пари обаче и то основно заради транспортните разходи – всеки модел идва от различна точка на света и транспортирането й често е по-скъпо от самата нея, обяснява актьорът пред Контактмюзик.

Красивата жена Джулия Робъртс също си има хоби. Освен талантлива актриса, тя е и отлична домакиня и почитателка на ръкоделията. Когато й остане малко свободно време покрай майчинството й, тя веднага хваща иглите и заплита пуловер.

Дейвид Бекъм, на когото надали остава много време покрай работата му като футболист и модел, се е заел с кулинария. За да си почине от напрежението на терена и на снимачната площадка, Бекъм решил да се избави и от домашните си задължения покрай съпругата си и трите им деца, и се записал на готварски курс. По думите на самия футболист новото му хоби му е почти толкова забавно и интересно, колкото и ритането на коженото кълбо. „Докато съм в Италия искам да се науча да правя хубава паста и спагети,“ казва футболистът пред изданието ok.co.uk. Какво ли ще му хрумне да сготви докато е в Южна Африка и гледа Световното по футбол?

Колегата на Бекъм, Роналдиньо, има друга страст – караокето. Футболистът релаксира най-добре в пиано барове с микрофон ръка, като на вечер му се събират поне по 3-4 песни. За записване на албум обаче Роналдиньо още не се замисля.

Сандра Бълок се увлича по писането на писма. Тя често излива мислите си към близки и приятели и все още предпочита да си комуникира с хората посредством писма, а не с мейли.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:24 | 08.09.22 г.
fallback