fallback

Доронин и Наоми вдигат сватба във Венеция

Пищна и луксозна сватба, а за подарък – паладианска вила, иска манекенката от руския олигарх

09:45 | 10.06.10 г.

Топ моделът Наоми Кембъл, която наскоро навърши 40 години, планира пищна сватба на италианска земя с дългогодишния си приятел, руския магнат в областта на недвижимите имоти Владислав Доронин, пише италианският вестник "Кориере Венето".

Черната перла на модата имала намерение да се бракосъчетае с Доронин в най-романтичния италиански град Венеция. Самото сватбено тържество пък щяло да бъде в една от пищните вили в околностите на съседния град Виченца, проектирани от прочутия италиански ренесансов архитект Андреа Паладио и известни като паладиански вили.

Според близки на топ модела Кембъл била готова да смени религията си заради любовта си към Доронин и да приеме православната вяра. Тогава най-вероятно църковният брак ще бъде в православната църква във Венеция Сан Джорджо дей Гречи. След края на сватбените пиршества, Кембъл нямала намерение да се разделя с Италия, твърдят нейни близки. Тя искала Доронин да й подари като сватбен подарък паладианска вила в областта Венето, където да се наслаждава на живота на омъжена жена.

Според местните власти на Венеция и на Виченца евентуална сватба на Кембъл и Доронин там ще има ефекта на рекламна кампания и ще привлече още повече туристи.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 14:50 | 25.08.22 г.
fallback