fallback

Оценете сами обяда си

Ресторант в Италия предлага на гостите сами да определят колко ще платят за обяда или вечерята си

11:35 | 31.05.10 г.

Колко ви струва обикновено вечеря в скъп ресторант? Едва ли знаете менютата наизуст, ето защо се налага да си приготвите приблизителна сума или карта за плащане. Известният италиански ресторант Acanto в хотел Hotel Principe Di Savoia предоставя интересно предложение на гостите ти – възможността сами да оценят храната, която поръчат за обяд или вечеря.

Предложението си заслужава да бъде обмислено – ще се насладите не само на вечеря в най-шикозния ресторант в Италия, но и сами ще определите колко да платите за храната.

Своеобразната промоция вече е в ход и ще продължи до 15 юни, а собствениците и идейните създатели на проекта вероятно разчитат на отбраните си клиенти, които да дадат точна и справедлива оценка за труда на готвачите. До края на кампанията ресторантът позволява да резервирате часа за до четирима. На вас и гостите ви ще бъде поднесено La Carte меню с отбрани деликатеси, напитки и шедьоври на кулинарното майсторство. А след като се насладите на вкусотиите, остава на вас да прецените колко заслужава да платите за храната и напитките си.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 14:38 | 08.09.22 г.
fallback