fallback

Mercedes-Benz ще прави парфюм

Френската фирма за парфюми INCC Group е избрана да приготви новия продукт с логото на автоконцерна

17:32 | 01.07.11 г.
Автор - снимка
Създател

Снимка: sxc.hu

Германският автомобилен концерн Mercedes-Benz е решил да навлезе и на пазара на парфюми. След като фирмата успя да се намеси и в света на модата като основен спонсор на редица модни ревюта по целия свят и различни събития извън бизнеса с коли, сега е насочила усилието си към създаването на женски аромат, пише moodiereport.com.

Честта да създаде, опакова и представи новия флакон се пада на френската фирма за парфюми INCC Group.

„Без страст не се постига нищо голямо. 125 години след като изкара първия си автомобил на пазара, Mercedes Benz вече навлиза и в сферата на ароматите. Голямата отговорност, която ми повериха, малко ме плаши, но и ме стимулира да дам най-доброто от себе си. С голямо нетърпение очаквам срещата с партньорите ни през септември в Кан, където ще станем свидетели на раждането на една звезда сред парфюмите“, коментира президентът на козметичната компания Реми Делан възложената поръчка.

Парфюмерийният гигант е със седалище в предградие на Париж на няколко минути от замъка „Версай“.

Миналата година Реми Делан взе решение да увеличи продуктовия асортимент на фирмата, като сключва сделки за лицензирани права върху продукти на водещи марки в други сегменти. Споразумението му с Mercedes-Benz е част от тази нова политика на компанията.

Ароматът и името на парфюма засега остават неизвестни.

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:52 | 09.09.22 г.
fallback
Още от Style виж още