fallback

Дъщерни на Трейс и болницата в Ямбол сключиха рамково споразумение за 3 млн. лв.

Договорът между „ПСФ Мостинженеринг“ АД и „Пи Ес АЙ“ АД и МБАЛ „Свети Пантелеймон“ АД е за срок от 3 години

17:21 | 07.03.16 г.
Автор - снимка
Създател

Дъщерните дружества на Трейс Груп Холд АД - „ПСФ Мостинженеринг“ АД и „Пи Ес АЙ“ АД, са подписали рамково споразумение за изграждане, ремонт, реконструкция и преустройство на сгради на болницата в Ямбол на стойност до 3 млн. лв. без ДДС, съобщава пътният холдинг чрез БФБ-София.

Споразумението, подписано на 24 февруари, е със срок 3 години, като за това време могат да бъдат изпълнени строително-монтажни работи, които ще бъдат възложени с договор за изпълнение. Възложител е МБАЛ „Свети Пантелеймон“ АД-гр. Ямбол, която осигурява и финансирането.

Изпълнителят е Обединение „Здраве 2015“, в което партньори са „ПСФ Мостинженеринг“ АД и „Пи Ес АЙ“ АД, притежаващи опит в изпълнението на инфраструктурни проекти от регионално и национално значение.

„През последните няколко години „Пи Ес АЙ“ АД насочи усилия за навлизане в сектора на високото строителство, като успешно реализира проекти за изграждане на нови сгради и договори за инженеринг за обновяване енергийната ефективност на сгради“, пише в прессъобщението.

Малко преди края на търговията на БФБ-София акциите на Трейс поевтиняват с 1,4% до 5,6 лв. за брой и 135,52 млн. лв. пазарна капитализация.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:57 | 14.09.22 г.
fallback