fallback

Председателят на КФН Стоян Мавродиев проведе работна визита в Израел

На среща с премиера Нетаняху са били обсъдени възможностите за задълбочаване на двустранното сътрудничество в областта на икономиката, финансите и инвестициите

12:33 | 31.10.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Председателят на КФН Стоян Мавродиев и премиерът на Израел Бенямин Нетаняху. Снимка: КФН

Председателят на КФН Стоян Мавродиев, който е на работно посещение в Израел, разговаря с министър-председателя на страната Бенямин Нетаняху, съобщиха от Комисията за финансов надзор.

По време на срещата си те обсъдиха възможностите за задълбочаване на двустранното сътрудничество в областта на икономиката, финансите и инвестициите. Стоян Мавродиев акцентира пред премиера Нетаняху върху предимствата на България за израелските инвестиции като финансовата стабилност, ниските данъци и директния достъп до европейския пазар. Двамата се обединиха около мнението, че отношенията между България и Израел са традиционно добри, което може да бъде стимул за още по-интензивни и взаимоизгодни икономически контакти. По време на работната си визита Стоян Мавродиев се включи в престижната конференция Go4Europe, която традиционно събира ключови лидери от политическия и бизнес сектор. Акцент в нея са различните възможности за задълбочаване на партньорството между Европа и Израел.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 07:48 | 11.09.22 г.
fallback