fallback

Разходите за труд на фокус през седмицата

НСИ ще публикува и индексите на цените на износа и вноса през третото тримесечие

08:57 | 17.12.12 г.
Автор - снимка
Редактор

Седмицата преди Коледните празници ще е изключително бедна на макроикономически данни.

В понеделник (17 декември 2012 г.) НСИ ще представи сателитни сметки за туризма през 2010 г.

За първият работен ден на седмицата са насрочени общи събрания на акционерите на Индустриален холдинг България АД и Арома АД. Индустриален холдинг България планира издаване на конвертируеми облигации за 30 млн. лв., а акционерите на Арома АД ще гласуват за вливането на Арома Козметикс АД в Арома.

За този ден е насрочено и общо събрание на облигационерите в Източна Газова Компания АД.

За вторник (18 декември 2012 г.) са насрочени общи събрания на акционерите в Спиди ЕАД и Билборд АД, като акционерите на второто ще гласуват залози в полза на ЕБВР по повод кредит от банката.

За сряда (19 декември) са насрочени общи събрания на акционерите в ЧЕЗ Разпределение България АД и ЧЕЗ Електро България АД.

В четвъртък (20 декември) НСИ ще представи индекс на разходите за труд през третото тримесечие на 2012 г. Ще бъде публикувана и първата оценка на икономическите сметки за селското стопанство през 2012 г. За този ден са насрочени събрания на акционерите в Първа инвестиционна банка (за промяна в устава, даваща възможност за издаване на акции, включително привилегировани), както и на акционерите в Заводски строежи – Козлодуй АД и Дъб АД /в ликвидация/.

В петък (21 декември) НСИ ще публикува индексите на цените на износа и вноса по предварителни данни за третото тримесечие на 2012 г.

За този ден са насрочени общи събрания на акционерите във Вапцаров холдинг АД и в Свинекомплекс Николово АД, както и на облигационерите в Хипокредит АД, като последните ще гласуват за разсрочване на облигационна емисия.

Ще последва пауза от 5 почивни дни, включително Коледните празници, като следващият работен ден ще е 27 декември 2012 г., последван от 28 декември, който ще е последният работен за 2012 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:00 | 04.09.22 г.
fallback