fallback

Първа инвестиционна банка стана „Банка на годината“

Банка на клиента е УниКредит, наградата за най-динамично развитие е за Корпоративна търговска банка

15:07 | 27.06.12 г. 2
Автор - снимка
Създател

Първа инвестиционна банка получи приза „Банка на годината“ за 2011 година. Финансовата институция получи и още една награда в конкурса – за пазарен дял.

С две награди в тазгодишната класация, която е 20-та юбилейна за събитието, бе отличена и Райфайзенбанк. Те са в категориите „Ефективност“ и „Приз на тайния клиент“.

В категория „Динамика на развитието“ победител стана Корпоративна търговска банка, а „Банка на клиента“ е УниКредит Булбанк. Наградата за чуждестранен банков клон отиде при Ситибанк.

Победителят в категорията „Банка на клиента” бе определен от гласуването на потребителите в интернет на сайта на асоциацията до деня на обявяването му, а призът на „Тайния клиент” е бил връчен след уникално маркетингово проучване на работата на фронт офисите на над 500 банкови клонове в София и страната.

Победителите в останалите категории се определят по методика на Асоциацията, съгласувана с Банков надзор в БНБ от комитет от финансови експерти сред които Андрей Пръмов, проф. Валери Димитров – председател на Сметната палата, Мария Шишкова – президент на Българския форум на бизнес лидерите, Мария Георгиева – директор на Международния банков институт, Владимир Ташков - изпълнителен директор на фондация Буров, Васил Велев – председател на Асоциацията на индустриалния капитал, Саша Безуханова, Валентин Панайотов, Максим Бехар, Силвия Пенева и др.

Досега престижният приз „Банка на годината” са получавали Сосиете Женерал Експресбанк, Обединена българска банка, Банка ДСК, Райфайзенбанк (България), Юробанк И Еф Джи България (Пощенска банка), УниКредит Булбанк, Първа инвестиционна банка и други.

Свързани компании:

ТБ Корпоративна търговска банка АД - в несъстоятелност(6C9)

ТБ Първа Инвестиционна Банка(FIB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:37 | 24.08.22 г.
fallback