fallback

КФН потвърди търгово предложение за Химмаш на цена от 8,77 лв. за акция

Комисията е издала лиценз на Де Ново ЕАД за извършване на дейност като инвестиционен посредник

09:58 | 30.12.11 г.
Автор - снимка
Създател

На свое заседание от 29 декември 2011 г. Комисията за финансов надзор е взела следните решения:

Потвърждава търгово предложение на „НТ Неротек” ЕООД, гр. София за закупуване чрез инвестиционен посредник „Дилингова Финансова Компания” АД, гр. София на акции на „Химмаш” АД, гр. Хасково от останалите акционери на дружеството. Предложена цена за една акция е 8,77 лв.

Издава лиценз на „Де Ново” ЕАД (в процес на учредяване) за извършване  на дейност като инвестиционен посредник в рамките на Европейския съюз и Европейското икономическо пространство. Одобрява промените в устава на „Блек Сий Инвестмънт” АДСИЦ, които са приети на Общо събрание на акционерите, свързани с правомощията на членовете на СД.

Вписва емисия, издадена от„Централна Кооперативна Банка” АД в резултат на увеличение на капитала от 83 155 092 лева на 113 154 291 лева. Емисията е в размер на 29 999 199 броя обикновени, поименни, безналични акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев и емисионна стойност 1,50 лева всяка.

Вписва като публично дружество „Арома риъл естейт” АД в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа. Вписва емисия акции в размер на 3 098 360 броя обикновени, поименни, безналични акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев всяка една, издадена от „Арома риъл естейт” АД, с цел търговия на регулиран пазар на ценни книжа.

Вписва като публично дружество „Арома козметикс” АД  в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа. Вписва емисия акции в размер на 206 557 броя обикновени, поименни, безналични акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев всяка една, издадена от „Арома риъл естейт” АД, с цел търговия на регулиран пазар на ценни книжа.

Свързани компании:

Химмаш АД(4CJ)

ТБ Централна кооперативна банка АД(CCB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:39 | 09.09.22 г.
fallback