fallback

Консолидираните отчети на публичните дружества на фокус през седмицата

НСИ ще обяви индекси на цените на производител в промишлеността за юли 2011 г.

07:45 | 29.08.11 г.

Понеделник (29 август 2011 г.) е последен ден за публикуване на консолидираните отчети на публичните дружества за първото полугодие на 2011 г. Това е така, защото срокът за публикуването е 60 дни от края на полугодието, а юли има 31 дни.

В понеделник НСИ ще обяви данни за производството и доставките на енергийни продукти. За този ден е свикано и общо събрание на акционерите в Булленд инвестмънтс АДСИЦ за увеличение на капитала до 50 млн. лв.

Във вторник (30 август) НСИ ще обяви индекси на цените на производител в промишлеността за юли 2011 г., като за този ден е насрочено и общо събрание на акционерите в Ломско пиво АД. Една от точките в дневния ред предвижда промени в органите на управление на дружеството и може да видим новия собственик, след като наскоро се изтъргуваха 54% от акциите на Ломско пиво.

В сряда (31 август) НСИ ще обяви доходите, разходите и потреблението на домакинствата през второто тримесечие на 2011 г. В този ден стартира търговията с права за участие в увеличението на капитала на БАКБ.

За четвъртък (1 септември) са насрочени общи събрания на акционерите в Момина крепост АД и Асеновград Табак АД. В този ден НСИ ще обяви индекси на цените на производител на транспортни, съобщителни и други бизнес услуги през второто тримесечие на 2011 г.

За петък (2 септември) няма насрочени корпоративни събития, а за събота (3 септември) е предвидено общо събрание на акционерите в Статус имоти АДСИЦ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:54 | 22.08.22 г.
fallback