fallback

KФН вписа увеличението на капитала на Еврохолд България

Лев инс и Алианц България ще предоставят услугите си и в други страни от Европейския съюз

15:52 | 01.06.11 г.

Комисията за финансов надзор вписа емисията акции, издадена от Еврохолд България АД в размер на 46 146 076 обикновени акции с номинална и емисионна стойност от 1 лв. всяка,  в резултат на увеличение капитала на дружеството от 62 497 636 на 108 643 712 лв., съобщи регулаторният орган.

ЗК Лев Инс АД и ЗАД Алианц България АД са уведомила КФН за намерението си да извършват дейност при условията на свобода на предоставяне на услуги на територията на Австрия, Белгия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Швеция и Великобритания, Италия и Франция.

Добрич Иншурънс Брокърс ЕООД - гр. Добрич е уведомило КФН за намерението си да извършва дейност при условията на право на установяване на територията на Румъния.

Ариста брокери ООД е уведомил КФН за намерението си да извършва дейност при условията на свобода на предоставяне на услуги на територията на Германия.

Свързани компании:

Еврохолд България АД(EUBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:51 | 10.09.22 г.
fallback